top of page
  • Foto del escritorLOCAL29 - TAITANERS

Cim de la Safor, des de L'Orxa

Actualizado: 10 mar 2019



Comencem la ruta per la pista que ens porta pel Barranc dels Foies, i que als 2,5 km. aproximadament, arribem a la Caseta dels Foies, on acaba, continuant la ruta per una senda que ens porta cap amunt, amb una pujada en alguna que altra pendent pronunciada, fins a arribar al Pla de Tolo. Una vegada en el Pla de Tolo, agarrem una pista i caminarem uns 3 km. aproximadament, arribant a una senda a la dreta que agarrarem i ens porta, vorejant el Colladet de la Comba, fins a la carretera CV-6999.

Continuem uns pocs metres i deixem prompte l'asfalt, per a agarrar la senda PR-CV 43. Una vegada en ella, a pocs metres ens desviem cap a l'esquerra per a visitar un vell aljub que encara queda en peu. Continuem la senda cap a la cima de la Safor, per una senda amb un un desnivell un poc pronunciat, on podrem disfrutar d'unes vistes privilegiades. Una vegada en la cima, contemplem tota la Comarca de la Safor, i per l'altre costat la Comarca del Comtat.

Baixem i ens dirigim fins a la mateixa cresta del Circ de la Safor, contemplant la seua envergadura. Després visitem la nevera i tornem pel PR-CV 42, passant per un xicotet bosc de Carrasques, arribant a la senda de la Font dels Olbits. Després agarrem la senda que ens porta al camí de la Font dels Bassiets, per a després agarrar el PR-CV 207 que ens porta pel Barranc dels Bassiets i per la Cova del Gori-gori fins a L’Orxa.


Cim de la Safor, on podem observar la serra de Mariola i la serra del Benicadell

Cava de la Safor

Font dels Olbits

Vista des de la Font dels Olbits

Per vore la ruta en Wikiloc, cliqueu ací Cim de la Safor, des de L'Orxa

41 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page